Rafting na Vrbasu

Klub sportova na divljoj vodi je osnovan prije vise od 20 godina. Tada je bio iskljucivo usmjeren na takmicenja i obuke u kajakastvu, dajakastvu. Od 2016 godine osnivamo kompaniju koja se bavi pruzanjem usluga Rafting na Vrbasu. Uz Argonaut rafting poseban je dozivljaj i avantura za sve uzraste. Zato smo mi specializovana ekipa koja ce Vam bas taj dozivljaj uciniti nezaboravnim. Pored Raftinga nudimo i Kamp kao i izletiste nadomak Banja Luke. Zelite da provedete dan u prirodi sa porodicom, prijateljima ili radnim kolegama?

Tu smo za Vas!

Izaberite jednu od nasih ponuda i uzivajte! Ukoliko Vam je potrebna individualna ponuda, na upit.

Rafting se ne moze ispricati, on se mora dozivjeti!

Ogroman Parking nudi bezbrizno parkiranje, ograman kompleks za odmaranje, rostiljanje kao i mogucnost organizovanja teambildinga. Prostor za kampovanje kraj rijeke je posebno iskustvo.

UZIVAJTE UZ ARGONAUT!

Nas kompleks se prostire na 5000m² i nalazi se uz samo rijeku Vrbas u banjaluckom naselju Karanovac, kraj glavne ceste s desne strane Vrbasa. Ulica Sime i Ilije Partala.

Radujemo se Vašoj posjeti!

Mnogo je nacina da upoznate Grad Banja Luka. Mi Vam predlazemo da to ucinite na najbolje moguci nacin, na rijeci Vrbas.

Vrbas  sa duzinom od oko 250km je dusa ovoga grada. Zbog specificnosti sliva i vodenog toka, nudi odlicne mogucnosti za Rafting na Vrbasu. Takodje je to rijeka gdje su se odrzavala mnoga svijetska takmicenja, kako u raftingu tako i u kajakastvu. 

Nocni Rafting na Vrbasu je poseban dozivljaj za sve ucesnike zeljne dodatnog adrenalina.

Pozovite nas, pisite nam ili dodjite u Rafting Centar. Koliko dobro radimo ovaj posao svjedoce gosti koji se svake godine nama vracaju i samo sa nama zele u novu avanturu i novi adrenalin.

Sa kombinacijom visegodisnjeg iskustva i konstantne edukacije, uspjesno cemo odgovoriti svim zahtjevima vaseg drustva, porodice, udruzenja ili firme, bez obzira na broj ucesnika.

Rafting na Vrbasu
Rafting na Vrbasu
Rafting na Vrbasu
Rafting na Vrbasu