Uslovi

Rezervacija

Razervacijom kupac zaključuje ugovor o suradnji s firmom “Argonaut Raft“. Rezervacijom se smatra: ispunjeni obrazac za rezervaciju na ovoj internet stranici, e-mail potvrda rezervacije na temelju poslane rezervacije, tel. najava na službene kontakt brojeve.

Rezervacija

Ulaznice/bonovi

Nakon rezervacije kupac dobiva jedan bon/ulaznicu za ugovorenu uslugu. Kupac ostvaruje pravo na uslugu sukladno rezervaciji. Korisnik je usluge osoba čije je ime navedeno na bonu/ulaznici tokom rezervacije. Po dogovoru se bonovi/ulaznice mogu prenositi na treće osobe.

Placanje

Plaćanje se moze obaviti gotovinom po dolasku u sjedište kluba ili žiralno.

Izostanak

Ako se u dogovorenom terminu kupac ne pojavi, tada gubi pravo na korištenje usluge te gubi pravo na povrat uplačenih sredstava.

Ugovaranje termina

Termin će se ugovarati preko službenih e-mail adresa firme, kontakt@argonaut-bl.com, telefonski ili neposredno u drustvu. Termin je obavezan uz uvjet da vremenske prilike omogućuju realizaciju usluge. Priređivač provjerava mogućnost održavanja te odlučuje u interesu sigurnosti sudionika, je li izvedba moguća.

Kontakt

Uslovi koristenja kompleksa

Uz dogovor sa odgovornom osobom nalazite mjesto sjedenja. 

Koristenje stolova, stolica, rostilja, parkinga, kupalista dozvoljeno.

Parking se naplacuje.

Ulaz se naplacuje po osobi.

Dodatne informacije na upit.

Otkaz usluge

U slučaju više sile (opasne vremenske prilike, oluja i slično) rafting treba odgovarajuće prilagoditi, ili ako realizacija usluge ne bi bila moguća zbog tehničkih razloga, tada će uprava prema svojim mogućnostima ponuditi zamjenski termin.

Ako se o zamjenskom terminu ne bi postigao dogovor, obje strane imaju pravo otkaza ugovora. U tom slučaju kupac ima pravo na 100 % povrat sredstava.

Iskljucenje iz sudjelovanja

Uprava ili vodič može isključiti kupca iz aktivnosti ako bi sudjelovanje bilo opasno po procjeni vodiča ili treće osobe. Vodič prije realizacije usluga posebno provjerava je li kupac fizički spreman za sudjelovanje u aktivnosti. Alkoholizirani kupci ili oni koji ne ispunjavaju fizičke preduvjete isključit će se iz sudjelovanja u aktivnosti.